Yleistä tietoa roll up telineistä

rolliksettt

Yleistä tietoa roll up telineistä:

Roll up telineet tulivat markkinoille 1990 luvun puolivälissä – kilpailu kiristyi nopeasti kun monet ymmärsivät “väärinpäin” käännetyn rullaverhomekanismin helppokäyttöisyyden esim. markkinointikäyttöön.

Nykyisin markkinoilla olevista rollup telinemalleista varmasti yli 90% valmistetaan Kiinassa. Niin myös suurin osa meidän myymistä malleista.
Hinta- ja laatueroja löytyy ilman muuta ! Meillä on reilusti yli 10 vuoden kokemus kannettavista kuvatelineistä ja olemme valineet omaan valikoimaamme ainoastaan laadukkaat telinemallit.

Mutta: Vertailua kannattaa tehdä ! Hinta/laatusuhde jne.

Roll up kuvavuodat tehdään aina neliväritulosteina – materiaalivaihtoehtona ovat esim. laadukas valoaläpäisemätön roll up kalvo, B1 palosuojattu pvc flat vinyyli tai haluttaessa myös kangas.

Haluatko mahdollisimman halvan rollup telineen ? Onko rollup telinettä/telineitä tarkoitus käyttää vain yhdessä kampanjassa lyhyen aikaa ? Kuvavuotaa ei ole tarkoitus vaihtaa uuteen ? Telineellä on 1v. rajoitettu takuu.
Katso budget roll up

Haluatko laadukkaan roll up telineen, joka on näyttävän näköinen, kestää kovaakin käyttöä ja johon kuvavuota on mahdollista päivittää uuteen ? Telineellä on valmistajan myöntämä pitkä takuu, laadukkaampi ja kestävämpi kuljetuslaukku jne.
Katso esim. Spennare roll up T + Expolinc roll up mallit 

Autamme mielellämme oikean roll up mallin valinnassa !

Ota yhteyttä !